BlåMax

kr298.00

BlåMax er utviklet og produsert i Norge av Anera sammen med Helseklubben. BlåMax er ren blåbærekstrakt, Norges mestselgende og best kjente antioksidant.

Blåbær bidrar til:

✔  Beskyttelse av cellene
Blåbær inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

✔  Synet
Blåbær bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne

✔  Blodkarene
Blåbær bidrar til blodkarenes normale funksjon

✔  Blodsirkulasjon
Blåbær bidrar til normal perifer blodsirkulasjon

✔  Kolestrolbalanse
      Blåbær bidrar til å balansere kroppens kolesterol

✔  Immunsystemet
      Blåbær bidrar til å et normalt fungerende immunsystem

57 på lager

Beskrivelse

Forbedre synet

Den gule flekken er et punkt på øyets netthinne som er nødvendig for skarpsynet. Her sitter syncellene tettere enn på andre deler av netthinnen. Det er denne delen av øyet som gjør att vi kan se skarpt, at vi kan se farger, at vi kan lese og kjenne igjen ansikt. Flavonoider i blåbær bedrer blodsirkulasjonen i hårrørsårene, noe som bedrer oksygentilførselen til øynene og bidrar til fjerning av slaggstoffer.

Rik på antioksidanter

Som næringsmiddel inneholder blåbær omkring 10% sukkerstoffer, rikelig med fruktsyrer, fiber, antioksidanter som øker kroppens motstandskraft (antocyanidiner, C-vitamin og betakaroten), kalium og jern. Blåbær har en rekke bruksområder, den benyttes for å bygge opp, øke og styrke ditt immunforsvar.

Øker kroppens motstandskraft

Den som spiser en variert kost som består av minst 350 gram brokkoli eller grønne erter, 60 gram blåbær, skalldyr, fet fisk og nøtter hver dag kan få en bra beskyttelse mot aldersrelaterte øyesykdommer. En annen måte å maksimere beskyttelsen eller for å formilde en eksisterende skade er å ta et konsentrert blåbærtillskudd med sterke antioksidanter. Bygg opp ditt immunforsvar allerede idag!

Tilleggsinformasjon

Innhold

Antall: 60 kapsler
Dosering: 1-2 kapsler hver dag

Innhold pr. døgndose:
400 mg Blåbærekstrakt
100 mg Antocyaner

Ingredienser: Blåbærekstrakt(vaccinum Myrtilus), Vegetabilk olje(Mellomlange fettsyrer fra kokos), Gelantin,Stablisator(Glyserin)

Du liker kanskje også…