Om Helseklubben

Helseklubben har i 10 år arbeidet som en seriøs leverandør av norske helsekostprodukter samt greske kroppspleieprodukter rett hjem i postkassen.

Om oss

Vi har som mål å være tilstede for kunden, vi er tilgjengelige på telefon og email. Alle våre selgere er ansatt hos oss og flere har vært her siden begynnelsen. Vi opptrer seriøst og har ingen klager hos forbrukerrådet.

Fokus på kvalitet.

Helseklubben har siden oppstart valgt å bruke norske produsenter på våre helsekostprodukter. Dette sikrer deg et kvalitetsprodukt, produsert etter GMP standard. Vi begynte også i 2008 med egen serie kroppspleie produkter, direkte fra fabrikk på Kreta (Hellas) basert på olivenolje og aloe vera. Alle våre produkter og skriv inneholder telefonnummer, epostadresse og SMS mulighet.

Ingen skjulte kostnader.

Hos oss er det ingen porto, eller ekspedisjonsgebyrer – Prisen du ser er den du betaler. Du kan velge å handle på faktura, i abonnement eller betale direkte med visakort.

Samfunnsansvar.

I alle ledd har Helseklubben en sosial profil. Vi bruker Attende som er en attføringsbedrift til lager, pakking og utsendelse. 

Kontakt oss

Vi er her for deg, lurer du på noe så ring oss eller send mail på post@helseklubben.no

Telefon 51 88 99 95

Man – Fre 09.00 – 15.30

Velkommen skal du være 🙂

Frisk og rask året rundt!