Omega Laks

kr248.00

Fersk Omega 3 fra Norsk laks, produsert i Lofoten.

✔  Den reneste Omega 3 fra Norsk laks

✔  Produsert i Lofoten

✔  EPA, DHA og DPA i tillegg også Astaxanthin

 

19 på lager

Kategori: Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Omega 3 er kjent for sin gode virkning på hjerte, blodårer, blodtrykk, kolesterol, hjerne, hudplager, diabetes, astma, allergi, depresjon, demens, muskler og leddplager.

EPA og DHA er viktige for cellemembran fluiditet og stabilitet, utvikling og funksjon av hjerne- og nervevev, oksygenoverføring og energiproduksjon, immunforsvaret og omdanning til forbindelser som har med alle kroppens funksjoner å gjøre.

DPA er betennelsesdempende, spesielt gunstig for de med vonde og stive ledd. 

DPA fremmer opptaket av de essensielle fettsyrene EPA og DHA.

Astaxanthin er en kraftig og meget effektiv antioksidant.

Omega 3 er kjent for sin gode virkning på:

 • Hjerte
 • Blodårer
 • Blodtrykk
 • Hjerne
 • Kolesterol
 • Diabetes
 • Astma
 • Allergi
 • Depresjon
 • Demens
 • Muskler og leddplager.

Høykonsentrert Omega 3 opprettholder den ungdommelige fysikken. Omega 3 holder blodårene rene og smidige slik at blodsirkulasjonen kan strømme fritt. Omega 3 kan ha en stabiliserende effekt av for høyt blodtrykk og kolesterolnivå samt den gjør kroppen mer mottakelig for opptak av antioksidanter som igjen gjør at vi styrker immunforsvaret. I tillegg har Omega 3 en gunstig effekt på ledd, diabetes, astma og allergi.

Barn med ADHD og eventuelle læringsvansker har vist seg å få en beroligende virkning etter inntak av omega fettsurer som har medført en lettere hverdag for både barna og foreldre.

Gravide bør passe på å få i seg nok Omega 3, da både IQ, sosial tilpasningsevne og motoriske evner hos barnet kan ha sammenheng med mors Omega 3 inntak i svangerskapet.

Alle, både hjertesyke og friske, kan ha nytte av å ta kosttilskudd i form av Omega 3 fettsyrer. Dette er en rimelig helseforsikring. Dette hevder norske hjerteforskere etter flere års forskning.

En rekke studier har vist at Omega 3 fettsyrer har en gunstig effekt mot hjerte- og karsykdommer. De siste 20 årene er det publisert over 12.000 rapporter fra studiersom viser omega 3 fettsyrene sin gunstige virkning for helsen. Forebygging er viktig – over 50 % dør av sykdommer relatert til blodåre, hjerte- og karsykdommer. Dette rammer nå også mennesker helt ned i 20 årene grunnet usunn livsstil, manglende mosjon røyking og stress.

Tilleggsinformasjon

Innhold

Antall: 120 kapsler
Dosering: 2 kapsler hver dag
EFSA helsepåstand på hjerte er 250 mg EPA og DHA til sammen.

Innhold pr. døgndose:
1000 mg lakseolje
405 mg Omega 3
156 mg DHA
153 mg EPA
64 mg DPA
Naturlige A-D-E vitaminer og astaxathin.
Ingredienser: Norsk lakseolje, gelatin, stabilisator (glyserin), astaxanthin (Haematococcus pluvialis).

Du liker kanskje også…