Soap – Olive oil + lavendel

kr100.00

✔   Avslappende

✔   Beroligende

✔   Betennelsesdempende

✔  Ideell for alle hudtyper

✔  Perfekt for tørr hud

2 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Pure olive oil soap with olive leaves

Inneholder olivenblader som er antiseptiske og antibakterielle.
Olivenbladene som brukes i disse såpene er valgt ut fra Aphrodites organiske dyrkede olivenlunder. Ulike undersøkelser det siste tiåret har vist at innhold av olivenblader i oleuropein og andre polyfenoler og flavonoider gjør dem rike på antioksidant og antibakterielle egenskaper.
Personer med hudforhold eller sensitiv hud finner denne såpen som en gunstig behandling for å rense og fukte huden.

Olive oil soap with Lavender

I det gamle Hellas ble lavendel brukt til å desinfisere sykehus på grunn av dets antimikrobielle egenskaper. Nyere forskning har vist lavendelolje for å redusere stress, søvnløshet og hodepine. Det er avslappende og beroligende egenskaper som gjør det til et topp valg for aromaterapeuter. Blandet med olivenolje og andre dyrebare ingredienser, tilbyr vi deg en blomsterduftende såpe som vil gjenopplive både kropp og sinn.
Passer for alle hudtyper.

Tilleggsinformasjon

Innhold

Soap w/lavendel:
Ingredienser: sodium olivate (olive oil), sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, glycerine, lavandula abrialis (lavander) oil, sodium chloride, linalool* (+essential oil constituent).
Soap w/olive leaves:
Ingredienser: sodium olivate (olive oil), sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, glycerine, olea europea (olive) leaves, sodium chloride.