Vilkår og Betingelser

Salgsvedtekter

Kvalitetsprodukter

Du kan stole på at du får produkter av høyeste kvalitet når du handler hos Helseklubben AS. Alle produkter er produsert i henhold til den internasjonale standarden GMP (Good Manufacturing Practice) som også gjelder for legemiddelindustrien. Produktutviklingen vår skjer i tett samarbeid med våre produkteksperter.

Priser

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv moms. Prisen på et produkt som vises på helseklubben.no er som regel den gjeldene prisen. Vi forbeholder oss retten til å korrigere priser eller tekster i etterkant på våre hjemmesider eller i andre medier, hvis informasjonen som er oppgitt er feil. Vi forbeholder oss også retten til å gjøre prisjusteringer på grunn av valutaforandringer.

Det er 18 års aldersgrense for kjøp.

Ordrebekreftelse

Når ordren din har blitt registrert i nettbutikken, sendes det en bekreftelse på e-post til den adressen du oppga ved bestillingen. Kontroller gjerne at alt stemmer, og hvis du lurer på noe kan du kontakte kundeservice for å få hjelp. Merk at bekreftelsen kun viser at vi har mottatt ordren din, og at dette ikke betyr at den er utført eller levert. I de tilfellene der faktura blir valgt som betalingsmåte forbeholder vi oss retten til å godkjenne ordren.

Endre og avbestille orde

Du kan ikke endre eller avbestille en ordre via nettbutikken selv. Kontakt vår kundeservice så hjelper vi deg så sant vi har mulighet. Når en ordre er skrevet ut og skal pakkes har vi dessverre ikke noen mulighet til å endre den.

Abonnement

For at du skal få best mulig effekt av produktene er det viktig at du tilfører kroppen en jevnlig dose, altså hver dag. Derfor er abonnementene våre laget slik at du alltid har produkter hjemme.
Produktene blir sendt hjem til deg, i god tid før den forrige pakningen blir tom. Du kan når som helst gjøre et opphold i abonnementet ditt, eller stoppe det helt, hvis du ønsker det. Helseklubben har ingen bindingstid på noen av våre produkter. Kontakt vår kundeservice så hjelper vi deg med dette. Du kan kontakte oss på telefon, e-post eller brev.

Oppsigelse

Hvis du ønsker å si opp abonnementet ditt holder det at du skriver et brev, sender en e-post, sender sms eller ringer kundeservice. Du finner kontaktinformasjon nederst på denne siden. For at oppsigelsen skal gjelde fra og med neste pakke, må vi få informasjon av deg innen 6 uker etter motatt vare. Hvis vi får din oppsigelse på et senere tidspunkt gjelder oppsigelsen etter neste pakke, det vil si at du får en ytterligere leveranse før abonnementet ditt blir avsluttet. Uteblitt betaling regnes ikke som oppsigelse.

Betaling

Fakturaen kommer sammen med pakken din. For å betale bruker du giroblanketten på fakturaen.
Når faktura blir brukt som betalingsalternativ forbeholder vi oss retten til å godkjenne ordren, og ordren kan stoppes under behandling. Hvis du har spørsmål angående din ordre eller faktura kan du kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg på best mulig måte. Ved for sen betaling følges ordinære purre og inkasso rutiner. Salg Vest AS vil stå som mottaker ved betaling.

Porto og ekspedisjon
Alle priser er inkludert porto og ekspedisjonsgebyr.
Det finnes ingen skjulte gebyrer hos Helseklubben. Det er den prisen som du ser på produktet i handlekurven som er den du betaler.

Leveringstid

Normal leveringstid for en vare fra nettbutikken er 3 – 7 dager. Hvis du ikke har fått varen din innen 10 dager er det fint om du kontakter vår kundeservice, så hjelper vi deg. Hvis Helseklubben er ansvarlig for forsinkelsen har du som kunde rett til å heve kjøpet hvis du ønsker det.

Angrerett

I henhold til Angrerettloven (LOV 2000-12-21 nr 105) har du som kunde rett til å angre på din inngåtte abonnementsavtale innen 14 dager fra den dato da din prøveforsendelse er levert. Hvis du som kunde vil påberope deg angreretten og returnere varen, skal dette meddeles vår kundeservice skriftlig eller per telefon. Telefonnummer, e-post og adresse til vår kundeservice finner du nederst på denne siden, samt under fanenKontakt oss. Dette gjelder kun dersom varen sendes tilbake i uskadd stand og i sin originalemballasje. Frakten står du for selv.

Retur og reklamasjon

Med hensyn til kvalitetssikring, og fordi helsekost blir regnet som mat, har du kun mulighet til å returnere den første pakken du mottar fra oss. De kommende varene i et abonnement er identiske med den første varen. Du har derfor ikke returrett på de varene du mottar etter den første leveransen. Varer som returneres til oss der angreretten ikke gjelder, blir belastet med en avgift på kr. 149,- for å dekke våre kostnader for returhåndteringen. Er du usikker på hva som gjelder for ditt kjøp, kontakt vår kundeservice. Telefonnummer, e-post og adresse til vår kundeservice finner du nederst på siden og under fanen Kontakt oss.

Hvis en vare er skadet eller har en feil har du selvfølgelig rett til å reklamere på den. Kontakt kundeservice innen 14 dager etter at du har mottatt varen, så sender vi deg en ny uten ekstra kostnad. Telefonnummer, e-post og adresse til vår kundeservice finner du nederst på siden.

Vi forbeholder oss retten til å korrigere priser eller tekster i etterkant på våre produkter som vises feilaktig på våre hjemmesider eller i andre medier. Vi reserverer oss også for endringer på vårt lager, i tillegg til eventuelle tekniske feil i nettbutikken, på nettlesere eller servere.
Kundeopplysninger og personvernloven

Helseklubben AS er ansvarlig for alle personopplysninger som vi lagrer i vår kundedatabase. Opplysningene brukes for å opprettholde en kunderelasjon, og for markedsføringstiltak fra oss med det formål å gi deg interessante tilbud. Du kan når som helst takke nei til slike tilbud ved å kontakte vår kundeservice.

Har du spørsmål? Kontakt oss!


Vår kundeservice er alltid klare til å hjelpe deg hvis du har spørsmål.
Telefonnummer: 51 88 99 95
E-post: post@helseklubben.no

SMS send “helse kundenr” til 2030

Åpningstider:

Mandag – Fredag kl 9.00 – 15.00

Helseklubben v/ Salg Vest AS organisasjonsnummer: (org. nr. 995 164 566)

Adresse:

Helseklubben
v/Salg Vest AS
PB 1204 Hillevåg
4095 Stavanger